neděle 24. února 2013

Plastické obludárium

Někteří čtenáři Freakshow.cz si stěžují, že je místní obsah až příliš soft a chtělo by to taky nějakou pořádnou dávku zrůdností. Šílené názvy knížek nebo obléhaní popelčina zámku v Disneylandu jsou sice dost bizarní témata, ale je pravda, že obsah by měl být vyvážený. Nebojme se tedy být trochu zrůdní a pojďme na prohlídku klecí, kde na nás čekají ne zcela povedené plastické operace, ze kterých bůh radost rozhodně nemá.

Eric Sprague podporuje Freakshow.cz



8. Michaela Romanini

Začněme zvolna: Míša je známá pouze tím, že má v puse asi roční produkci kolagenu. Jinak by ji v Itálii nikdo neznal. Gratulujeme!




7. Jackie Stallone

Matka italského hřebce v minulosti založila poradenskou linku, kde radila lidem s psychickými problémy, přičemž by taková linka prospěla především jí. Kromě toho, že její obličej není to, co býval, je Jackie slavná tím, že prý umí mluvit se psy.




6. Pete Burns

Zpěvák skupiny Dead or Alive Pete Burns už vypadá trošku zajímavěji, pokud uvážíme, že to je původně muž. Není se co divit, protože kromě nových úst, má v tvářích pár implantátů a jeho nos taky není úplně původní, o zbytku těla nemluvě. Za plastické operace utratil Pete téměř všechny svoje úspory, což je velmi smutné, ale na druhou stranu má pěkné korále. 





5. Donatella Versace

Osmapadesátiletá Donatella původně začínala jako manekýna, ale od té doby, co nemá vlastní rty, nos, tváře, kůži, barvu pleti, prsa, vrásky a bůhví co ještě, získala zaměstnání jako loutka v pořadu The Muppet show. Opět gratulujeme!




4. Michael Jackson

Král popu se se svým barevným přechodem a nosíkem umístil v polovině žebříčku, ale to jen z toho důvodu, že dalším plastickým operacím musela zabránit až smrt. Jak totiž ukazuje simulace dole, v roce 2020 by celou soutěž pravděpodobně vyhrál.





3. Dennis Avner

Plastická operace je ideální řešení, když chcete vypadat jako tygr. A vůbec přitom nevadí, že jste padesátiletý muž a zároveň veterán americké armády. Stačí když si uděláte rozštěp rtu, narvete si do obličeje spoustu silikonu a implantátů, necháte si seříznout uši, celý se potetujete, dáte si do pusy nové zuby, občas si přilepíte kníry a nosíte s sebou mechanický ocas. Pak budete vypadat jako tygr. Nebo jako idiot.






2. Jocelyn Wildenstein

Blížíme se do finále a začíná přituhovat. Pokud utratíte za plastické operace 4 miliony dolarů, nemůžete se divit, že o vás média píší jako o "čtyřmilionovém monstru" a "nevěstě z Wildensteinu" (odkaz na horor z roku 1935 Bride od Frankenstein). Legenda praví, že Jocelyn byla zcela normální, než našla svého manžela v posteli s jakousi 21letou ruskou štětkou, což ji trochu psychicky rozhodilo.






1. Amanda Lepore

Jedničkou našeho žebříčku je nástupce Jacka Nicholsona a Heatha Ledgera v roli Jokera, Amanda Lepore. První místo si zasloužila za to, že dokázala plastické operace rozšířit o další dimenzi, když udělala přeoperovanou zrůdu z přeoperované krásky. Amanda byla, jak už to tak bývá, původně chlap a první plastiku stihla už v 15 letech, což je sice hard core, ale na obrázku vlevo je vidět, že ta proměna v ženu dopadla docela slušně. Jak ale říká povedené české přísloví "kdo chce víc, nemá nic!"



To je přece Spongebob!

1 komentář:

  1. onanující Karel Brychta si posteskl nad ubytkem bobru ve Vatikanu.

    OdpovědětVymazat