čtvrtek 7. února 2013

Kretén se sekačkou

Pokud nenávidíte zvuk sekačky a jste alespoň trošku dementní nebo jinak mentálně vyšinutí, bude se vám určitě líbit web Kretén se sekačkou, jehož jediným posláním je fotit neznámé zaměstnance komunálních služeb sekající trávu a jejich činnost vcelku netradičně komentovat stylem "Píčus opět vyjel sekat štěrk", "Ano, tento idiot skutečně seká motorovou sekačkou chodník" nebo "Celkem 3 ks kreténa, jeden byl dokonce vybaven fukarem" Jak se na webu uvádí, oficiálním posláním stránky je boj "PROTI hučícím strojům PROTI smradu spáleného benzínu PROTI neefektivnímu plýtvání PROTI devastaci zeleně." Nechybí ani výzva "Sdílejte lidičky, sdílejte...", která platí samozřejmě i pro freakshow.cz, takže sdílejte, lidičky, sdílejte!


"Píčus opět vyjel sekat štěrk"

"Ano, tento idiot skutečně seká motorovou
sekačkou chodník.
"


Vedle fotografií odvážných mužů se sekačkami a zahradními traktory, které jsou rovněž předmětem obrovské nenávisti, jsou součástí webu i názory odsuzující právě motorizované sekání trávy. Zde citace dříve narozené posluchačky rozhlasové diskuze s názvem Do složitějšího terénu vybírejte sekačky na trávu s většími koly:
Posluchačka z Prahy, je mi 83, to podotýkám, od 15 let sekám kosou a teďka syn seká sekačkou, čert mě bere, protože to je nejen hluk a všechny možný neduhy k tomu, ale kde máme hezký kytičky v trávě? Vždyť se to ani nevysemení, ani ti broučkové všelijaký nemají co to, nestačilo by jim poradit, aby aspoň do sena počkali, posekali to pořádně kosou a pak, ať si to tam hoblujou do zimy těma mizernejma sekačkama, který řvou a smrděj? Promiňte, že jsem vám padla takhle a je to proti, ale já už jsem tak nakvašená na to, protože jsem venku, jsem ráda, že tady máme hezky, jenomže moderna je tady, každej si tam udělá zelenej trávník a to nic jiného neslyšíte, ale kdyby jenom slyšel, ale ještě taky smrdí benzin.

Zášť autora stránky k sekačkám nezná hranic, takže odkazuje na vše možné, co podporuje jeho halucinace, včetně zprávy Tatínek uřízl pětileté holčičce nohy sekačkouKe škodě věci není blog příliš aktuální a zjevně se jednalo o nečekaný letní nával neutuchajícího vzteku, neboť příspěvky jsou pouze od června 2012 do září 2012. Web ale můžete oživit i vy prostřednictvím sekce Přidat kreténa, takže tam vložte třeba svého souseda, ať je tam těch kreténů víc. Vše potřebné naleznete zde.


"Pokud se vaše děti nechtějí učit, zkuste je postrašit, 
že budou celý život pracovat jako Kretén se sekačkou. 
Zbytečná a špatně placená práce, kterou nikdo neocení 
+ jako bonus hluk a dýchání jemného prachu s příměsí 
psích hoven. To už i to čištění žump zní jako práce snů."

"Zas je tam. Poptávám dvanáct kusů
protipěchotní miny. Platím hotově v
neoznačených eurových mincích,
diskrétnostzaručena.
"

"Každý den tu bzučí, alespoň dvě hodiny."

Žádné komentáře:

Okomentovat